Νωρίτερα απ' ότι προγραμματιζόταν η άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό - Πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί

Νωρίτερα απ' ότι προγραμματιζόταν η άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό - Πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούλη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό στην Νέα Υόρκη, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι προσανατολίζονται σε κάποιες ημερομηνίες νωρίτερα από αυτές που είχαν προταθεί.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με τις ημερομηνίες της άτυπης συνόδου για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε ότι αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούλη και ότι προσαναλίζονται σε κάποιες ημερομηνίες νωρίτερα από αυτές που είχαν προταθεί.

«Είμαστε κοντά σε κατάληξη στις τελικές ημερομηνίες», ανέφερε, προσθέτοντας ότι αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις εκ μέρους των ΗΕ.

ΠΗΓΗ: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE