Θλίψη για τον θάνατο της Άντρης Νικολάου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Θλίψη για τον θάνατο της Άντρης Νικολάου - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη στη Λεμεσό σκόρπισε η είδηση θανάτου της Άντρης Νικολάου, σε ηλικία 69 ετών.

Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας - Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό, στις 01/07/2025, ώρα 11:00. Καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Γ Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Οι τεθλιμμένοι:

Σύζυγος: Νίκος Νικολάου
Τα παιδιά: Ρούλλα – Μάριος, Τζοάννα – Ανδρέας, Εύη – Στέλιος
Τα εγγόνια
Οι λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για Αντικαρκίνο Σύνδεσμο Κύπρου και την οικονομική ενίσχυση στενού φίλου της οικογένειας προς αποκατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE