Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε κινητοποίηση πέντε πυροσβεστικά οχήματα – Πρόλαβαν τα χειρότερα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε κινητοποίηση πέντε πυροσβεστικά οχήματα – Πρόλαβαν τα χειρότερα

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην Πάφο θέτοντας σε κινητοποίηση Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Δασών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά ξέσπασε σε πέντε δεκάρια από ξηρά χόρτα και άγρια  βλάστηση Βορειοδυτικά της  Κοινότητας Στενή στην Πάφο.

Για την κατάσβεση της εργάστηκαν τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο πυροσβεστικά οχήματα από Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Στο σημείο παραμένει πυροσβεστικό όχημα σε περιπολία και επιφυλακή στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.