Στεφάνου: Δεν μπορεί όσοι ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Νετανιάχου να είναι αντισημίτες

Στεφάνου: Δεν μπορεί όσοι ασκούν κριτική στην κυβέρνηση Νετανιάχου να είναι αντισημίτες

Δεν μπορεί όσοι ασκούν κριτική στη «γενοκτονική πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου» να είναι αντισημίτες, λέει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου και απαντώντας στις αναφορές του Πρέσβη του Ισραήλ Όρεν Ανόλικ - χωρίς να τον κατονομάζει - κάνει λόγο για προσβλητικές παρεμβάσεις, ζητώντας σεβασμό στη χώρα και τους ανθρώπους.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Στεφάνου ανήρτησε μήνυμα το απόγευμα του Σαββάτου γράφοντας: «Σεβασμός στη χώρα και τους ανθρώπους της στην οποία βρίσκεστε, κύριε πρέσβη. Οι παρεμβάσεις σας είναι προσβλητικές για τη χώρα μας, αντιδεοντολογικές και αντιθεσμικές για τους κανόνες της διπλωματίας».

«Δεν μπορεί όσοι ασκούν κριτική στη γενοκτονική πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου να είναι αντισημίτες. Αντισημίτης ο Γκουτέρες και ο ΟΗΕ, αντισημίτης ο Μπορέλ, αντισημίτες οι δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και τόσοι άλλοι. Αλήθεια, πού και πότε θα σταματήσετε αυτή την τακτική;» διερωτήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Εξέλιξη στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου: Η ΡΑΕΚ μεταβίβασε στον ΑΔΜΗΕ τις άδειες του EuroAsia Interconnector

Μια σημαντική εξέλιξη για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας σηματοδοτεί η σημερινή δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας των αποφάσεων 302 και 303/2025 της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), με τις οποίες μεταβιβάζονται στον ΑΔΜΗΕ η Άδεια Ιδιοκτήτη Γραμμής Διασύνδεσης και η Άδεια Διαχειριστή Γραμμής Διασύνδεσης, που μέχρι σήμερα ανήκαν στην εταιρεία EuroAsia Interconnector.

BEST OF TOTHEMAONLINE