Έφυγε από τη ζωή η νηπιαγωγός Κυριακή Αποστολή – Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο της Αμμοχώστου

Έφυγε από τη ζωή η νηπιαγωγός Κυριακή Αποστολή – Θλίψη στον εκπαιδευτικό κόσμο της Αμμοχώστου

Με βαθιά θλίψη, η Επαρχιακή Επιτροπή ΠΟΕΔ Αμμοχώστου αποχαιρετά την νηπιαγωγό Κυριακή Αποστολή, η οποία έφυγε πρόωρα από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, 28 Ιουνίου 2025.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο Facebook η ΠΟΕΔ Αμμοχώστου, η Κυριακή Αποστολή υπηρέτησε με αγάπη, αφοσίωση και παιδαγωγική ευαισθησία τη δημόσια Προδημοτική Εκπαίδευση, αποτελώντας φάρο στήριξης και έμπνευσης για τα μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους. Ξεχώριζε για τη σεμνότητα, τη συνέπεια και την ανθρώπινη παρουσία της, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στους χώρους όπου εργάστηκε.

Η κηδεία της θα τελεστή την Κυριακή, 29 Ιουνίου 2025, στις 5:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 4:30 μ.μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE