VIDEO: Διέκοψε συναυλία στην Κύπρο ο Μαζωνάκης - «Να σας πω ρε ξεφτίλες, δεν σέβεστε…»

VIDEO: Διέκοψε συναυλία στην Κύπρο ο Μαζωνάκης - «Να σας πω ρε ξεφτίλες, δεν σέβεστε…»

Στην Κύπρο, για προγραμματισμένη συναυλία στο γήπεδο «Χαλκάνορα Ιδαλίου» (Δάλι), στη Λευκωσία, βρέθηκε χθες ο Γιώργος Μαζωνάκης, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο ομαλά.

Καθώς φαίνεται, από βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, ο δημοφιλής τραγουδιστής αναγκάστηκε να διακόψει το πρόγραμμά του, καθώς προκλήθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε θεατές της συναυλίας.

Από την σκηνή, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναζητούσε τους «ξεφτίλες» και τους «μάγκες», όπως τους αποκάλεσε, που προκάλεσαν το επεισόδιο, καλώντας τους σεκιούριτι του σταδίου να τους απομακρύνουν, προκειμένου ο ίδιος και οι μουσικοί του να μην αποχωρήσουν. «Να σας πω ρε ξεφτίλες, δεν σκέφτεστε τους ανθρώπους που είναι εδώ;» ανέφερε χαρακτηριστικά, με το γνωστό του, αυθόρμητο στιλ.

«Τον π@@λ@» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά, ενώ επιμένει να καλεί στην σκηνή «τον μάγκα», όπως τον αποκαλεί, που προκάλεσε το επεισόδιο, προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη από τους υπόλοιπους θεατές -κάτι, πάντως, που δεν φαίνεται να συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο λαϊκός ερμηνευτής να διακόψει τη συναυλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE