Έκκληση για βοήθεια σε μητέρα μονογονιό με δύο παιδιά: Ανάγκες για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Έκκληση για βοήθεια σε μητέρα μονογονιό με δύο παιδιά: Ανάγκες για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Σε έκκληση για άμεση στήριξη προχώρησε η εθελοντική ομάδα "For a better World", προκειμένου να βοηθηθεί μια νεαρή μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας που παλεύει καθημερινά να τα βγάλει πέρα.

Η γυναίκα εργάζεται, όμως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει είναι τεράστιες, καθώς μεγαλώνει μόνη της δύο μικρά παιδιά. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της ομάδας, οι ανάγκες της οικογένειας αφορούν κυρίως τρόφιμα – τόσο ψυγείου (γάλα, αλλαντικά, κρέας, φρούτα, λαχανικά) όσο και ξηρά (δημητριακά, κονσέρβες, σάλτσες, πατάτες, κρεμμύδια, λάδι).

Επίσης, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, χαρτιά υγείας) αλλά και είδη καθαριότητας για το σπίτι και τα ρούχα. Ζητούνται ακόμη πάνες μεγέθους 5 και μωρομάντηλα, για το μικρότερο παιδί.

Η ομάδα καλεί όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, να επικοινωνήσουν με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα "For a better World", ώστε να συντονιστεί η βοήθεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.