Τραγωδία στη Γαλλία: Τρεις νεκροί από πτώση μικρού αεροσκάφους

Τραγωδία στη Γαλλία: Τρεις νεκροί από πτώση μικρού αεροσκάφους

Σε τραγωδία κατέληξε μία ιδιωτική πτήση το απόγευμα της Παρασκευής (27.6.2025), με ένα μικρό αεροσκάφος που συνετρίβη στο γαλλικό Σανφόλ, κοντά στη Σαρτρ, που βρίσκεται στη δυτική κεντρική Γαλλία, περίπου 90 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Παρισιού.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές και οι τρεις επιβαίνοντες του αεροσκάφους σκοτώθηκαν. Η νομαρχία ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος έπεσε σε οικιστική περιοχή, ωστόσο «δεν κατέπεσε πάνω σε κατοικία». Η μόνη υλική ζημιά καταγράφηκε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Θύματα είναι δύο άνδρες και μία γυναίκα. Οι ηλικίες τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Το αεροσκάφος ανήκε στο αερολέσχη του αεροδρομίου της μητροπολιτικής περιοχής της Σαρτρ.

Μετά το δυστύχημα, η κυκλοφορία στην περιοχή διακόπηκε και τέθηκε σε εφαρμογή κυκλοφοριακή εκτροπή. Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της συντριβής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE