Έγκλημα συγκλονίζει την Τουρκία: Σκότωσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του που είχε μείνει έγκυος από βιασμό

Έγκλημα συγκλονίζει την Τουρκία: Σκότωσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του που είχε μείνει έγκυος από βιασμό

Μια 18χρονη έγκυος δολοφονήθηκε από τον αρραβωνιαστικό της στην Κωνσταντινούπολη. Η κοπέλα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν τον αρραβώνα της και είχε μείνει έγκυος.

Η 18χρονη Όγια Μπουντάκ ήταν 5,5 μηνών έγκυος όταν πυροβολήθηκε σε μια φαινομενική «δολοφονία τιμής».

Η Όγια αρραβωνιάστηκε τον 19χρονο Σαμέτ και σύμφωνα με τo dha.com.tr, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και έμεινε έγκυος. Όταν ο 19χρονος ενημερώθηκε για την εγκυμοσύνη ακύρωσε τον αρραβώνα.

Ο Σαμέτ κάλεσε την Όγια στο τηλέφωνο το βράδυ της Πέμπτης ζητώντας της να συναντηθούν για να μιλήσουν. Η 18χρονη πήγε στο ραντεβού μαζί με τον 13χρονο αδερφό της και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ο 19χρονος έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε στο στήθος και το αυτί.

Έγκλημα συγκλονίζει την Τουρκία: Σκότωσε την πρώην αρραβωνιαστικιά του που είχε μείνει έγκυος από βιασμό
Ο 19χρονος διέφυγε με το αυτοκίνητο του πατέρα του, ενώ πολίτες που άκουσαν τον καβγά ειδοποίησαν την αστυνομία. Η 18χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε την ίδια αλλά ούτε και το μωρό.


«Δεν το μετανιώνω» 

Η αστυνομία «χτένισε» την ευρύτερη περιοχή και συνέλαβε τον 19χρονο στο σπίτι του θείου του. Ο δράστης που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά την Όγια,  συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη φυλακή. 

Σύμφωνα με το Ekol TV, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί σκότωσε την Όγια, απάντησε «δεν το μετανιώνω, άντε φύγε!». 

Ο παππούς της Όγια, Ορχάν Μπουντάκ, δήλωσε πως η εγγονή του είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από έναν συνάδελφό της και πως η οικογένεια έμαθε για την εγκυμοσύνη μετά τον αρραβώνα. Όπως είπε, η Όγια τον ενημέρωσε πως θα συναντούσε τον Σάμετ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE