Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Άγριος ξυλοδαρμός άνδρα κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ξυλοδαρμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/6) στη Λευκωσία, όταν άνδρας αφρικανικής καταγωγής δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 01:40, όταν το θύμα δέχθηκε επίθεση και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο, με τον άνδρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε εκδορές και μώλωπες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο μέσα στην ημέρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέθεσε ο ίδιος στην Αστυνομία, ενώ περπατούσε κοντά στην οικία του, κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ, δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από τέσσερα με πέντε άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα, τα οποία τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE