Δεν έχουν ούτε τα βασικά: Έκκληση για μονογονεϊκή οικογένεια με 4 κορίτσια στη Λεμεσό

Δεν έχουν ούτε τα βασικά: Έκκληση για μονογονεϊκή οικογένεια με 4 κορίτσια στη Λεμεσό

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Αντρη Σπύρου, διαχειρίστρια της ομάδας «Μονογονιοί Κύπρος», απευθύνοντας έκκληση για άμεση βοήθεια σε μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερις έφηβες κόρες στη Λεμεσό, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις βασικών αγαθών.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, έχει ήδη παραδοθεί ψώνισμα αξίας €200, αγοράστηκαν δύο ανεμιστήρες δαπέδου και ποσότητα προσωπικών ειδών υγιεινής, ωστόσο οι ανάγκες της οικογένειας παραμένουν μεγάλες και επείγουσες.

Συγκεκριμένα, ζητείται η συνδρομή του κοινού για τα εξής:

  • Καλοκαιρινό ρουχισμό για τις τρεις από τις τέσσερις κόρες και τη μητέρα σε μέγεθος XL, καθώς και για τη μία κόρη σε μέγεθος L.

  • Έναν ισχυρό ανεμιστήρα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες δροσιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

  • Καλοκαιρινά σετ σεντονιών: τέσσερα για μονά (ενάμιση) και ένα για διπλό κρεβάτι.

  • Πετσέτες μπάνιου για σώμα και πρόσωπο.

Η διαχειρίστρια καλεί οποιοδήποτε μέλος της ομάδας ή πολίτη μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί της μέσω προσωπικού μηνύματος για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE