«Πάμε» έγραφε το κινητό του μακελάρη στο Παρίσι

«Πάμε» έγραφε το κινητό του μακελάρη στο Παρίσι

Μήνυμα 'πάμε' βρέθηκε σε κινητό που ανήκε σε βομβιστή στο Παρίσι

Ένα κινητό με χάρτη του θεάτρου Bataclan και ένα μήνυμα με την παρακίνηση "πάμε" βρέθηκε κοντά στο μέρος όπου δολοφονήθηκαν 89 άτομα από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ενώ παρακολουθούσαν μια συναυλία την Παρασκευή, είπε άτομο που συμμετέχει στις έρευνες.

Επιβεβαιώνοντας αναφορές στο γαλλικό ιστότοπο Mediapart και στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CNN, η πηγή είπε ότι το κινητό βρέθηκε σε σκουπιδοτενεκέ κοντά στο  θέατρο Bataclan, όπου σημειώθηκε το πιο αιματηρό από τα θανατηφόρα επεισόδια στο  Παρίσι που κόστισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 129 άτομα συνολικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE