Πανικός σε πτήση της British Airways! Επιβάτης προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο

Πανικός σε πτήση της British Airways! Επιβάτης προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο

Μία επιβάτης προκάλεσε πανικό σε πτήση της British Airways.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Μασαχουσέτης, όπως μετέδωσε το Reuters, η γυναίκα προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο, αλλά την σταμάτησαν. Πηγές του ειδησεογραφικού πρακτορείου αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη, καθησυχάζοντας τους φόβους για σχέση του περιστατικού με τρομοκρατία.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από το Λονδίνο προς τη Βοστόνη και ήδη στο αεροδρόμιο βρίσκονται άνδρες ασφαλείας που περιμένουν την προσγείωση του αεροσκάφους.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE