Ντενκτάς: Και οι δυο πλευρές ευθύνονται για τα χθεσινά επεισόδια

Ντενκτάς: Και οι δυο πλευρές ευθύνονται για τα χθεσινά επεισόδια

Ευθύνη για τα επεισόδια εις βάρος Τ/κ φέρουν τόσο η ε/κ όσο και η τ/κ πλευρά, δήλωσε ο Αρχηγός του Τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος Σερντάρ Ντενκτάς.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ντενκτάς αναφέρει ότι οι εκδηλώσεις των μαθητών της 16ης Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν πριν από μέρες και η ε/κ πλευρά δεν έλαβε κάποια μέτρα όπως επίσης και η τ/κ δεν ζήτησε την αποφυγή διοργάνωσης αυτών των εκδηλώσεων, άρα έχουν την ίδια ευθύνη για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν.

Είπε, ακόμα, ότι από δηλώσεις και ενέργειες της ε/κ πλευράς μπορεί να διαπιστώσει κανείς πόσο μακριά είναι η λύση του Κυπριακού.

Καταλήγοντας ισχυρίστηκε ότι είναι καλό να βρεθεί μια λύση με τη διατήρηση του ψευδοκράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE