Ντενκτάς: Και οι δυο πλευρές ευθύνονται για τα χθεσινά επεισόδια

Ντενκτάς: Και οι δυο πλευρές ευθύνονται για τα χθεσινά επεισόδια

Ευθύνη για τα επεισόδια εις βάρος Τ/κ φέρουν τόσο η ε/κ όσο και η τ/κ πλευρά, δήλωσε ο Αρχηγός του Τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος Σερντάρ Ντενκτάς.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε γραπτή του δήλωση ο κ. Ντενκτάς αναφέρει ότι οι εκδηλώσεις των μαθητών της 16ης Νοεμβρίου ανακοινώθηκαν πριν από μέρες και η ε/κ πλευρά δεν έλαβε κάποια μέτρα όπως επίσης και η τ/κ δεν ζήτησε την αποφυγή διοργάνωσης αυτών των εκδηλώσεων, άρα έχουν την ίδια ευθύνη για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν.

Είπε, ακόμα, ότι από δηλώσεις και ενέργειες της ε/κ πλευράς μπορεί να διαπιστώσει κανείς πόσο μακριά είναι η λύση του Κυπριακού.

Καταλήγοντας ισχυρίστηκε ότι είναι καλό να βρεθεί μια λύση με τη διατήρηση του ψευδοκράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE