Μόλις χώρισε και έσμιξε με νέα κουκλάρα! Αυτό είναι το hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz (VIDEO)

Μόλις χώρισε και έσμιξε με νέα κουκλάρα! Αυτό είναι το hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz (VIDEO)

Σίγουρα θα γίνουν θέμα συζήτησης σε όλα τα media, σε Κύπρο κι Ελλάδα!

Ο Ηλίας Βρεττός λοιπόν, φαίνεται πως δεν είναι πλέον μόνος και οι φήμες αναφέρουν πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο μίας ιδιαίτερα όμορφης παρουσίας.

Μετά την πολύμηνη σχέση του με την Φελίσια Λαπάτη, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής φαίνεται πως δεν άργησε να βρει τον επόμενο «σταθμό» του. Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από συζήτηση που είχαν στο πάνελ του «Πρω1νό». Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, που ανέφερε η Φαίη Σκορδά, ο Ηλιάς Βρεττός είναι ζευγάρι με τη Μαρία Λουίζα Βούρου εδώ και λίγο καιρό.

Δείτε στο απόσπασμα που ακολουθεί την αποκάλυψη από την παρουσιάστρια.

Κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί δημόσια πως κάτι τέτοιο ισχύει. Μάλιστα η παρουσιάστρια του «Πρω1νό» επισήμανε την εξωτερική ομορφιά του μοντέλου και παρουσιάστριας. Σχετικά με το θέμα της εξωτερικής της εμφάνισης, συμφώνησαν και πολλοί από το πάνελ, με το μόνο που να έχει ένσταση να είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, που είπε ότι προτιμά την προηγούμενή του σχέση!

Peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE