Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Το θέμα αναδεικνύει στην ιστοσελίδα της η "Γενί Ντουζέν" παραθέτοντας την σχετική ανάρτηση του Τ/κ ηγέτη, κάτω από την οποία όμως υπήρχε αναφορά που ξεκάθαρα έδειχνε πως το κείμενο ετοιμάστηκε μέσω του ΑΙ, της τεχνητής νοημοσύνης.
Συγκεκριμένα, στο τέλος του κειμένου της ανάρτησης αναφερόταν το εξής: «Αν θέλετε, μπορώ να αναδιατάξω το κείμενο ώστε να είναι πιο σύντομο, πιο επίσημο ή πιο συναισθηματικό». Στην ανάρτηση ο κ. Τατάρ εξέφραζε την αγάπη του για τη «χώρα».
Σημειώνεται ότι η ανάρτηση διαγράφηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο πολύ πρόλαβαν και την κατέγραψαν ως φωτογραφία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




