«Shades Of Catwalk» - Φιλανθρωπική Βραδιά Μόδας & Μουσικής!

«Shades Of Catwalk» - Φιλανθρωπική Βραδιά Μόδας & Μουσικής!

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία μοναδική βραδιά μόδας, μουσικής και προσφοράς! Την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 8:00 το βράδυ, η πλατεία του Παλαιού Λιμανιού θα γεμίσει παλμό, στυλ και αγάπη, μέσα από το “Shades Of Catwalk”, ένα ξεχωριστό Charity Fashion & Music Event.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γονέων & Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών, με στόχο την οικονομική ενίσχυση και στήριξη του πολύτιμου έργου και των δράσεών του για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Στο catwalk θα παρουσιαστούν εντυπωσιακές προτάσεις μόδας από τις μπουτίκ Edge και Κούρος, με τη συμμετοχή καταξιωμένων μοντέλων, αλλά και guest εμφανίσεων-έκπληξη που θα απογειώσουν τη βραδιά!

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η αγαπημένη Μαρία Κορτζιά, η οποία με τη θετική της ενέργεια και το επικοινωνιακό της ταλέντο θα δώσει ξεχωριστό παλμό στην εκδήλωση.

Το event θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική και ξεχωριστές εκπλήξεις, στέλνοντας το μήνυμα ότι η μόδα και η μουσική μπορούν να ενώσουν δυνάμεις για καλό σκοπό, δημιουργώντας γέφυρες αγάπης και προσφοράς.

Η βραδιά πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Δώσε παλμό… με την καρδιά σου!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.