Μειώνεται η παροχή νερού σε τρεις επαρχίες - Ο λόγος και μέχρι πότε ισχύει

Μειώνεται η παροχή νερού σε τρεις επαρχίες - Ο λόγος και μέχρι πότε ισχύει

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) πληροφορεί το κοινό ότι από την Τρίτη, 24 Ιουνίου 2025 μέχρι και την Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025, η παροχή πόσιμου νερού στις Επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας και Αμμοχώστου θα είναι μειωμένη λόγω προγραμματισμένης διακοπής της Μονάδας Αφαλάτωσης Λάρνακας.

Το ΤΑΥ, σε συνεργασία με τους Επαρχιακούς Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) και τους Αναδόχους των άλλων Μονάδων Αφαλάτωσης, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μέγιστη δυνατή κάλυψη των αναγκών υδροδότησης των τριών Επαρχιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρακαλείται το κοινό όπως, ειδικά κατά την περίοδο αυτή, περιορίσει τη χρήση νερού στο ελάχιστο μέχρι την επαναλειτουργία της Μονάδας Αφαλάτωσης, ενώ σημειώνεται ότι η αποτελεσματική χρήση του νερού θα συνεισφέρει σημαντικά στην αντιμετώπιση της λειψυδρίας που μαστίζει τον τόπο μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

LIVE: Μονάδα Αμερικανών πεζοναυτών και πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς Μ. Ανατολή - «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE