VIDEO: Γαμπρός πήγε στην εκκλησία με πομπή από φορτηγά – Δεν σταμάτησαν να κορνάρουν από Σκαρίνου μέχρι Λευκωσία

VIDEO: Γαμπρός πήγε στην εκκλησία με πομπή από φορτηγά – Δεν σταμάτησαν να κορνάρουν από Σκαρίνου μέχρι Λευκωσία

Με ένα ιδιαίτερο αλλά εντυπωσιακό τρόπο επέλεξε γαμπρός για να μεταβεί στην εκκλησία την ημέρα του γάμου του.

Το περασμένο Σάββατο ο Σάββας Σάββα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Θεοδώρα Χατζηγεωργίου, περιτριγυρισμένος από περίπου 15 φορτηγά τα οποία δεν σταμάτησαν να κορνάρουν.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Σάββα γνωστός και ως «Λυκούι» μαζί με συναδέλφους και φίλους του, ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο από την Σκαρίνου για την εκκλησία του Αγίου Στυλιανού στη Λακατάμια με πομπή από φορτηγά περνώντας έξω από το σπίτι της νύφης και προκαλώντας αίσθηση στους γείτονες αλλά και σε περαστικούς.

Δείτε πιο κάτω βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE