Σε κατάσταση συναγερμού και η Μαδρίτη εν όψει «el clasico»

Σε κατάσταση συναγερμού και η Μαδρίτη εν όψει «el clasico»

Άπαντες συμφώνησαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του clasico, ότι ναι μεν θα υπάρχει έντονη παρουσία Αστυνομίας, ωστόσο, θέλουν οι συζητήσεις να κινούνται μονάχα γύρω από το ποδόσφαιρο

Το απόγευμα του Σαββάτου (και) η Ισπανία θα κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι, αφού, ένα τέταρτο πριν την έναρξη της δικής μας μάχη των «αιωνίων» στη Λεωφόρο, το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα φιλοξενήσει το πρώτο Ρεάλ – Μπαρτσελόνα της σεζόν.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι δεν θα άφηναν αδιάφορους τους Ισπανούς που επίσης θορυβήθηκαν και σήμερα, συζήτησαν για την αυστηρότητα των μέτρων ασφαλείας που θα ληφθούν ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Στόχος όλων, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, είναι οι όποιες συζητήσεις πριν και μετά το μεγάλο παιχνίδι να έχουν περιεχόμενο το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι και τίποτα άλλο, αν και οι οπαδοί θα συναντήσουν ισχυρή αστυνομική δύναμη στο δρόμο αλλά και έξω και μέσα από το γήπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.