Φοίβος Βάκης και Ανδρέας Γιασεμίδης νέα μέλη στο ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας

Φοίβος Βάκης και Ανδρέας Γιασεμίδης νέα μέλη στο ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας

Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε σήμερα τους Φοίβο Βάκη και Ανδρέα Γιασεμίδη ως Μη Εκτελεστικούς Συμβούλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Όπως δήλωσε, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο διορισμός τους ισχύει για περίοδο πέντε ετών, από τις 17/11/2015 μέχρι τις 16/11/2020, και θα λαμβάνουν αντιμισθία 30 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου πως οι κενές θέσεις στο ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας ήταν τρεις, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα αποφάσισε να πληρώσει αυτές τις δυο θέσεις και "εάν υπάρξει κάτι νεώτερο θα το ανακοινώσουμε".

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις: