Επικίνδυνη καταδίωξη στην πόλη της Λεμεσού - Πυροβολισμοί και όχημα στις φλόγες - Φωτογραφίες

Επικίνδυνη καταδίωξη στην πόλη της Λεμεσού - Πυροβολισμοί και όχημα στις φλόγες - Φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας στη Λεμεσό, μετά από καταδίωξη οχήματος τύπου τζιπ χωρίς αριθμούς εγγραφής, το οποίο προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης και επεκτάθηκε στην οδό Νίκου Παττίχη, όπου το όχημα συγκρούστηκε με περιπολικό σε μια προσπάθεια των αρχών να το ακινητοποιήσουν. Φαίνεται να έπεσαν και προειδοποιητικοί πυροβολισμοί. Παρά τον εμβολισμό, το τζιπ κατάφερε να διαφύγει, προκαλώντας ζημιές και σε οχήματα πολιτών κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.

Το όχημα κινήθηκε προς την περιοχή του Ύψωνα, όπου εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο και τυλιγμένο στις φλόγες σε απομονωμένο σημείο.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής του οχήματος σε άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

ΠτΔ: «Τα τελευταία 3 χρόνια το κυπριακό νηολόγιο αυξήθηκε κατά περίπου 27%» - Μονάδα Ακτογραμμής εντός του 2027

Τα τελευταία τρία χρόνια, υλοποιώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και σχεδιασμό, «έχουμε πετύχει να αυξήσουμε το κυπριακό νηολόγιο κατά περίπου 27%, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα μας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε χαιρετισμό του, το Σάββατο, στο Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2026» που διοργάνωσαν στον Μόλο Λεμεσού ο Δήμος της πόλης και το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, με κεντρικό μήνυμα "Ζήσε τη Θάλασσα - Γνώρισε τη Ναυτιλία". Ο Πρόεδρος επεσήμανε, παράλληλα, ότι έχουν αυξηθεί τα έσοδα του κράτους σε σχέση με την πλοιοδιαχείριση, περίπου 19%-20%.

BEST OF TOTHEMAONLINE