Αλυσίδα τρόμου στη Λεμεσό: Και τρίτη βομβιστική ενέργεια με φερόμενη συμμετοχή ανηλίκων

Αλυσίδα τρόμου στη Λεμεσό: Και τρίτη βομβιστική ενέργεια με φερόμενη συμμετοχή ανηλίκων

Στην έκρηξη βόμβας, που εξερράγη στις 26 Μαΐου σε μηχανουργείο, φέρονται να εμπλέκονται δύο από τους τέσσερις ανήλικους που τελούν υπό κράτηση, μαζί με έναν 23χρονο, σε σχέση με παρόμοιες υποθέσεις, που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Οι τέσσερις ανήλικοι, δυο 17χρονοι, ένας 15χρονος και ένας 14χρονος, είχαν συλληφθεί αρχικά για τη ληστεία αρτοποιείου, που διαπράχθηκε στις 8 Ιουνίου, ενώ στην πορεία των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον τους για την έκρηξη βόμβας σε μπυραρία, στο Ζακάκι, στις 29 Μαΐου.

Δυο εκ των ανήλικων φέρεται να εμπλέκονται και στην έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο, στις 30 Μαΐου, ενώ για τις δύο βομβιστικές επιθέσεις συνελήφθη και ένας 23χρονος, ο οποίος χθες τέθηκε υπό 6ήμερη προσωποκράτηση.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία για εμπλοκή δύο εκ των ανηλίκων και για την έκρηξη βόμβας στο μηχανουργείο 43χρονου, στις 26 Μαΐου, ενώ δεν αποκλείεται, στην πορεία, να προκύψουν στοιχεία για εμπλοκή των νεαρών και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE