Χάος στον αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα - Πώς συνέβη

Χάος στον αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο - Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα - Πώς συνέβη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/6) στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, στο ύψος της Αγίας Μαρινούδας με Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη όταν έσκασε το λάστιχο οχήματος που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο. Ο οδηγός επιχείρησε να μετακινήσει το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας.

Την στιγμή που το όχημά ήταν ακινητοποιημένο, άλλο όχημα προσέκρουσε πάνω του. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία πρόσωπα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο όπου τους μετέφερε, για προληπτικούς λόγους, στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.