Στη μάχη τέσσερα πτητικά μέσα για τη φωτιά στη Λεμεσό - Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος - Δείτε φωτογραφία

Στη μάχη τέσσερα πτητικά μέσα για τη φωτιά στη Λεμεσό - Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος - Δείτε φωτογραφία

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/6) στην επαρχία Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή «ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά την έξοδο της κοινότητας Σωτήρας και στα όρια του αυτοκινητόδρομου.

Την πυρόσβεση υποστηρίζουν οι Βρετανικές Βάσεις και το Τμήμα Δάσων με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα. Έχουν ενεργοποιηθεί επίσης για ρίψεις τέσεερα αεροσκάφη πυρόσβεσης».

Update: 

Δόθηκε ξανά στη λειτουργία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE