Στη μάχη τέσσερα πτητικά μέσα για τη φωτιά στη Λεμεσό - Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος - Δείτε φωτογραφία

Στη μάχη τέσσερα πτητικά μέσα για τη φωτιά στη Λεμεσό - Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος - Δείτε φωτογραφία

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/6) στην επαρχία Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή «ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση παρά την έξοδο της κοινότητας Σωτήρας και στα όρια του αυτοκινητόδρομου.

Την πυρόσβεση υποστηρίζουν οι Βρετανικές Βάσεις και το Τμήμα Δάσων με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα. Έχουν ενεργοποιηθεί επίσης για ρίψεις τέσεερα αεροσκάφη πυρόσβεσης».

Update: 

Δόθηκε ξανά στη λειτουργία ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Πάφου
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE