Προσπάθησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς 23χρονος - Έπεσαν πυροβολισμοί και ανακόπηκε το όχημά του

Προσπάθησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς 23χρονος - Έπεσαν πυροβολισμοί και ανακόπηκε το όχημά του

Μέλη της Ομάδας Ζ της Τροχαίας Πάφου, επιχείρησαν χθες βράδυ, (γύρω στις 22:05), να ανακόψουν για έλεγχο όχημα το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν έφερε πινακίδες εγγραφής στο μπροστινό μέρος.

Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, κινήθηκε με την όπισθεν, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών.

Για την ακινητοποίηση του οχήματος έγινε χρήση υπηρεσιακού πιστολιού με ρίψη πυροβολισμών προς τα ελαστικά του οχήματος.

Ο οδηγός, ηλικίας 23 ετών, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

Από έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, εντοπίστηκαν 17 γραμμάρια κάνναβης, 13 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, 6 γραμμάρια κοκαΐνης, 16.5 χάπια έκσταση, δύο ζυγαριές ακριβείας με ίχνη ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και χρηματικό ποσό.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.