Βομβαρδισμένο τοπίο ο χώρος του νεκροτομείου στο Νοσοκομείο Σερρών μετά την έκρηξη - Δείτε φωτογραφίες

Βομβαρδισμένο τοπίο ο χώρος του νεκροτομείου στο Νοσοκομείο Σερρών μετά την έκρηξη - Δείτε φωτογραφίες

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει ο χώρος του Νοσοκομείου των Σερρών, όπου το μεσημέρι της Τετάρτης σημειώθηκε έκρηξη κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών.

Η έκρηξη σημειώθηκε στον χώρο του νεκροτομείου, στον οποίο τεχνικοί πραγματοποιούσαν εργασίες συντήρησης στα ψυγεία.

Λόγω της έκρηξης τραυματίστηκαν δύο άτομα. Ένας μόνιμος υπάλληλος ειδικότητας ψυκτικού 45 ετών, ο οποίος φέρει θλαστικά τραύματα και ελαφρά εγκαύματα στο σώμα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ένας 19χρονος μαθητευόμενος του ΟΑΕΔ ο οποίος φέρει διαμπερές τραύμα στον κερατοειδή.

Ο 19χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου στην Οφθαλμολογική κλινική χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

Για το ατύχημα η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δείτε φωτογραφίες

 

 ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται ένα αποφασιστικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση του ιρανικού καθεστώτος.