Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για άνδρες ηλικίας 53, 46 και 44 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ο εμπρησμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της 30ής Απριλίου, με στόχο όχημα που ανήκει σε 80χρονο κάτοικο της περιοχής. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη και καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ένας εκ των συλληφθέντων, ο 44χρονος, είναι εγγεγραμμένος ως Ειδικός Αστυφύλακας, αν και εκτελεί καθήκοντα εκτός της Αστυνομίας Κύπρου.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Μόρφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




