Ιρλανδός κέρδισε με έναν λαχνό 208 εκατομμύρια λίρες στο EuroMillions

Ιρλανδός κέρδισε με έναν λαχνό 208 εκατομμύρια λίρες στο EuroMillions

Με ένα εισιτήριο κέρδισε 208 εκατομμύρια λίρες στην Ιρλανδία, στην κλήρωση του EuroMillions.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου κέρδισε το ποσό - μαμούθ το βράδυ της Τρίτης με τους επικεφαλής του διαγωνισμού να επιβεβαιώνουν ότι το νικητήριο εισιτήριο ταιριάζει και με τους πέντε βασικούς αριθμούς αλλά και με τα Lucky Stars.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το τζάκποτ EuroMillions έφτασε στο ανώτατο όριο των 250 εκατ. ευρώ (208 εκατ. λίρες) και κερδήθηκε εξ ολοκλήρου από ένα εισιτήριο.

Οι αριθμοί που κέρδισαν ήταν: 13, 22, 23, 44, 49, και οι Lucky Stars ήταν 03 και 05.

Το εισιτήριο αγοράστηκε στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, με τον νικητή να μην έχει εμφανιστεί ακόμη. Σύμφωνα με τους κανόνες της Εθνικής Λοταρίας της Ιρλανδίας, οι νικητές του τζακ ποτ μπορούν να επιλέξουν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Η κλήρωση της Τρίτης ήταν η πέμπτη από τότε που το τζάκποτ χτύπησε το μέγιστο όριό του – πυροδοτώντας ένα γεγονός «must-be-won».

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE