Πυρκαγιά σε φωτοβολταϊκά στη Λεμεσό - Επεκτάθηκε σε αποθήκη

Πυρκαγιά σε φωτοβολταϊκά στη Λεμεσό - Επεκτάθηκε σε αποθήκη

Πυρκαγιά σε φωτοβολταϊκά παρά την Παρεκκλησιά στη Λεμεσό εκδηλώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε λυόμενη αποθήκη και επηρέασε δύο οχήματα.

Εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν από τις φλόγες στην αποθήκη και στα φωτοβολταϊκά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE