Αυτόν ψάχνουν για κλοπή και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Αυτόν ψάχνουν για κλοπή και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία ενός προσώπου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, αφού αυτός αναζητείται, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκε στις 07/05/2025, στην επαρχία Λευκωσίας.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»

Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»

Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE