Στάχτη έγιναν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Επ. Πάφου – Ζημιές σε εγκαταλελειμμένα παραπήγματα

Στάχτη έγιναν ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην Επ. Πάφου – Ζημιές σε εγκαταλελειμμένα παραπήγματα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις το πρωί της Τρίτης μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των κοινοτήτων Αγ. Βαρβάρα και Νατά της επαρχίας Πάφου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και Υπαίθρου Κελοκεδάρων.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία καίγεται ενάμιση εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Από την φωτιά επηρεάστηκαν επίσης δύο εγκαταλελειμμένα παραπήγματα.

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία υποστηρίζουν το Τμήμα Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας με μία φορητή μονάδα πυρόσβεσης.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ωστόσο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν για τελική κατάσβεση και τελική οριοθέτηση της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE