Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι πολύ περήφανος για την Κυπριακή Δημοκρατία»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι πολύ περήφανος για την Κυπριακή Δημοκρατία»

Υπερηφάνεια για την Κυπριακή Δημοκρατία εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην τελετή αποφοίτησης του ΤΕΠΑΚ, στη Λεμεσό, είπε ότι «είμαι πολύ περήφανος για την Κυπριακή Δημοκρατία. Σήμερα βρισκόταν στη χώρα μας ο ηγέτης της πολυπληθέστερης χώρας στον κόσμο και της τέταρτης μεγαλύτερης οικονομίας.

Σήμερα βρισκόταν στη χώρα μας ο Υπουργός Εξωτερικών του πολυπληθέστερου κράτους μέλους της ΕΕ και της τρίτης ισχυρότερης οικονομίας στον κόσμο.

Για αυτό τον λόγο είμαι περήφανος για τη χώρα μου». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE