Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Στο ΤΑΕ Αρχηγείου την Παρασκευή για ανακριτική κατάθεση

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Στο ΤΑΕ Αρχηγείου την Παρασκευή για ανακριτική κατάθεση

Την Παρασκευή 20/6 θα εμφανιστεί στο ΤΑΕ Αρχηγείου ο ηγέτης του ΑΛΜΑ και τέως Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, με την κλήση που έλαβε από την Αστυνομία να δώσει ανακριτική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, δεν είναι ακόμα βέβαιο ότι ο κ. Μιχαηλίδης θα απαντήσει στα ερωτήματα των ανακριτών καθώς και ποιά στάση θα τηρήσει γενικώς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη συγκεκριμένη υπόθεση εκ μέρους του κ. Μιχαηλίδη, ανέλαβε ο νομικός Αχιλλέας Αιμιλιανίδης.

Στις 20 Μαΐου στην εκπομπή «Αιχμές» (OMEGA) και στον δημοσιογράφο Σωτήρη Παρούτη, ο κ. Μιχαηλίδης είχε σχολιάσει την απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου με την οποία παύθηκε από τα καθήκοντά του ως Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας και είχε πει ότι του μεταφέρθηκε πως στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας γνώριζε από πριν την ετυμηγορία, αλλά κι ότι η απόφαση του πολυμελούς δικαστικού σώματος θα ήταν ομόφωνη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.