Οι τζιχαντιστές κερνάνε γλυκά για το μακελειό στο Παρίσι

Οι τζιχαντιστές κερνάνε γλυκά για το μακελειό στο Παρίσι

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το Twitter που δείχνουν τζιχαντιστές να κερνάνε γλυκά τους περαστικούς στο δρόμο στη Σύρτη της Λιβύης για να γιορτάσουν το μεγάλο τους κατόρθωμα, το αιματοκύλισμα στο Παρίσι.

Επίσημα οι νεκροί μετά τις πολλαπλές επιθέσεις της Παρασκευής ανέρχονται σε 129, ενώ όσοι τραυματίστηκαν σοβαρά δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή. Η Γαλλία έδωσε την απάντησή της βομβαρδίζοντας το προπύργιο των τζιχαντιστών, τη Ράκα της Συρίας. Γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν 20 βόμβες στη Ράκα της ανατολικής Συρίας, καταστρέφοντας ένα διοικητικό κέντρο και ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με γαλλικά Μέσα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας μεγάλες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Τουλούζ, τη Γκρενόμπλ, το Καλαί στο οποίο συγκεντρώνονται πρόσφυγες για να περάσουν στη Βρετανία και πιθανόν να βρίσκονται μεταξύ τους και τζιχαντιστές. Παράλληλα, μεγάλες επιχειρήσεις γίνονται στο Παρίσι, οι οποίες επικεντρώνονται στα προάστια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE