Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Τοποθετείται δημόσια τη Δευτέρα ο ποινικός ανακριτής Θ. Αθανασίου

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Τοποθετείται δημόσια τη Δευτέρα ο ποινικός ανακριτής Θ. Αθανασίου

Σε δημόσια τοποθέτηση γύρω από τις εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση του θανάτου του εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου, αναμένεται να προβεί αύριο Δευτέρα ο ένας εκ των δυο ποινικών ανακριτών που διενήργησε το τελευταίο πόρισμα γύρω από την υπόθεση, Θανάσης Αθανασίου.

Ο κ. Αθανασίου θα τοποθετηθεί επί των εξελίξεων, στις 09:45, μετά και από τη νέα απορριπτική απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας προς την οικογένεια του άτυχου εθνοφρουρού για άσκηση ποινικών διώξεων.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο Γενικός Εισαγγελέας απάντησε με πολυσέλιδη επιστολή προς τον δικηγόρο της οικογένειας ότι δεν προκύπτουν νέα στοιχεία που να ανατρέπουν την προηγούμενη απόφαση να μην προχωρήσει σε ποινικές διώξεις, λόγω έλλειψης επαρκούς μαρτυρίας.

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Κληρίδης, ο οποίος είπε ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).

Η οικογένεια του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου αντέδρασε έντονα στην επιστολής της Νομικής Υπηρεσίας, με την Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του Θανάση, να αναφέρει πως οι θεσμοί «συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν και να μην απονέμουν δικαιοσύνη για την οφθαλμοφανή δολοφονία του παιδιού μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE