Η αίθουσα γέμισε από γέλια, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια, με τον all-star θίασο να αποδεικνύει από την πρώτη κιόλας σκηνή ότι το φετινό καλοκαίρι ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Ο Θοδωρής Αθερίδης, που υπογράφει το έργο και τη σκηνοθεσία, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Ηλία Βαλάση, τον Λευτέρη Ζαμπετάκη και την Αναστασία Τσιλιμπίου, και όλοι μαζί παρέδωσαν κυριολεκτικά… μαθήματα κωμωδίας!
Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την πρεμιέρα, γεμάτα χειροκροτήματα, χαμόγελα και όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.
Η πρεμιέρα σηματοδότησε την έναρξη μιας περιοδείας σε όλη την Κύπρο με παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας: 13, 14 ΚΑΙ 15 Ιουνίου, στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού: 16, 17 Και 18 Ιουνίου, στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου: 19 Και 20 Ιουνίου, και στο Αμφιθέατρο Πανεπιστήμιου Uclan Στην Πύλα 21 Και 22 Ιουνίου. Με καταιγιστικές ατάκες, γρήγορο ρυθμό και αγαπημένους ηθοποιούς που έδωσαν ρεσιτάλ επί σκηνής, τα Μαθήματα Κωμωδίας υπόσχονται βραδιές καλοκαιριού γεμάτες χαμόγελα και αξέχαστες στιγμές.
Η προπώληση συνεχίζεται μέσω ticketmaster.cy και στα καταστήματα ACS.
Μην το χάσετε — το γέλιο είναι μεταδοτικό! «Μαθήματα Κωμωδίας» του Θοδωρή Αθερίδη