Προπονητής καράτε κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης και τον κάλεσαν σε επίσκεψη σε σχολείο στην Κύπρο

Προπονητής καράτε κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης και τον κάλεσαν σε επίσκεψη σε σχολείο στην Κύπρο

Σάλος προκλήθηκε μετά από επίσκεψη προπονητή καράτε σε δημόσιο σχολείο. Κι αυτό γιατί ο εν λόγω προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης σε δίκη ενώπιον κακουργιοδικείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» αλλά και όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο δράσεων της Εθνικής Σχολής Δεοντολογίας Αθλητισμού.

Συνοδός στη συγκεκριμένη επίσκεψη ήταν ο κατηγορούμενος προπονητής.

«Δεν γνώριζε κανείς»

Το Υπουργείο Παιδείας έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει οποιαδήποτε εμπλοκή με την επίσκεψη.

Η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας αθλητισμού δηλώνει ότι δεν γνώριζε ότι ο προπονητής βρίσκεται στο εδώλιο για μια τόσο σοβαρή υπόθεση.

Άγνωστο παραμένει ποιος κάλεσε τον εν λόγω προπονητή ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας αθλητισμού, Ανδρέας Καπαρδής, δήλωσε ότι θα γίνονται πιο αυστηροί έλεγχοι από εδώ και πέρα.

Δείτε το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE