Έκκληση για βοήθεια σε 11χρονο αγόρι στη Λεμεσό: Ανάγκη για ρούχα, παπούτσια και σεντόνια

Έκκληση για βοήθεια σε 11χρονο αγόρι στη Λεμεσό: Ανάγκη για ρούχα, παπούτσια και σεντόνια

Μια νέα έκκληση για ανθρωπιστική βοήθεια δημοσιεύθηκε στην ομάδα «Εθελοντές στην Κύπρο», έπειτα από ενημέρωση κοινωνικού λειτουργού για τις άμεσες ανάγκες ενός 11χρονου αγοριού στη Λεμεσό.

Το παιδί μεγαλώνει με τον πατέρα του, ο οποίος, λόγω σοβαρών δυσκολιών, δεν είναι σε θέση να εργαστεί, γεγονός που καθιστά την καθημερινότητά τους ιδιαίτερα δύσκολη.

Όπως αναφέρεται, υπάρχει ανάγκη για βασικά είδη ένδυσης και οικιακής χρήσης ενόψει καλοκαιριού:

  • Καλοκαιρινά ρούχα (μέγεθος 12-14 ετών)
  • Παπούτσια μεγέθους 37
  • Καλοκαιρινά σεντόνια για διπλό κρεβάτι

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της ομάδας «Εθελοντές στην Κύπρο» στο Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE