Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι ένα φιλελεύθερο και δημοκρατικό κόμμα, που εκφράζεται μέσα από τις αποφάσεις των οργάνων του και την ηγεσία του, όπως ορίζεται από το καταστατικό μας.

Τα στελέχη μας έχουν το δικαίωμα να διατυπώνουν τις προσωπικές τους απόψεις, στο πλαίσιο των αρχών μας. Μπορούν ακόμη και να εκφράζουν δημόσια διαφωνίες ακόμη και καταγγελίες, αρκεί να αναλαμβάνουν την προσωπική ευθύνη των λεγομένων τους.

Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται, χωρίς γενικεύσεις και να εξετάζεται με σοβαρότητα και προσήλωση στους θεσμούς. Οφείλουμε όλοι να λειτουργούμε στο πλαίσιο του κράτους δικαίου, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Συντάγματος και τους νόμους της Πολιτείας. Αυτό είναι το χρέος μας έναντι των πολιτών.

Οι δημόσιες αντεγκλήσεις δεν ωφελούν. Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE