Φινλανδία-Πολωνία: Πέθανε ο φίλαθλος που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα

Φινλανδία-Πολωνία: Πέθανε ο φίλαθλος που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η ποδοσφαιρική κοινωνία της Πολωνίας μετά τον χαμό του φιλάθλου ο οποίος υπέστη ανακοπή κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα με τη Φινλανδία για την προκριματική διαδικασία του Μουντιάλ 2026.

Στο 70ο λεπτό του αγώνα υπήρξε αναστάτωση στο κομμάτι της κερκίδας που βρίσκονταν οι Πολωνοί οπαδοί και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός Γιαν Μπέντναρεκ άκουσε κάποιους συμπατριώτες του να ουρλιάζουν ενημερώνοντας τον διαιτητή και αμέσως είχαμε διακοπή του αγώνα.

Σε δευτερόλεπτα οι διασώστες βρέθηκαν δίπλα στον άτυχο φίλαθλο και άρχισαν τις προσπάθειες ανάνηψης και μετά από 20 λεπτά περίπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή με την Ομοσπονδία της Φινλανδίας να επιβεβαιώνει την τραγική είδηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο Προεδρικό - Βλέπει αύριο τον Έρχιουρμαν η απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ

Στις 5 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νέα κατ' ιδίαν συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE