Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα
Πενήντα και πλέον χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, η Κύπρος παραμένει ένα νησί διαιρεμένο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα, ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως καμαρώτος, βρέθηκε κλειδωμένος στις τουαλέτες του πλοίου και έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.
O άτυχος άνδρας αναζητείτο από πλήρωμα. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο Κεντρικό Λιμεναρχείο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις