Προσοχή: Προειδοποιεί γνωστή κυπριακή εταιρεία για απάτη με διαγωνισμό

Προσοχή: Προειδοποιεί γνωστή κυπριακή εταιρεία για απάτη με διαγωνισμό

Σε προειδοποιήσεις για απάτη στο όνομα της κάνει λόγο η κυπριακή εταιρεία Εύρηκα-Cyprus.

Σύμφωνα με ανάρτηση, η εταιρεία αναφέρει ότι κυκλοφορεί ψεύτικος λογαριασμός που προσποιείται την Εύρηκα-Cyprus και στέλνει παραπλανητικά μηνύματα.

«Μην ανοίγετε συνδέσμους και μην δίνετε προσωπικά στοιχεία. Δεν ζητάμε ποτέ πληρωμή για την παραλαβή δώρου και η επικοινωνία γίνεται μόνο από την επίσημη σελίδα μας. Ο νικητής του διαγωνισμού ανακοινώθηκε επίσημα σε ανάρτηση στις 10/06/2025. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόηση», προσέθεσε.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μετά από χρόνια στασιμότητας στο Κυπριακό υπάρχει μια νέα προοπτική»

Την εκτίμηση ότι μετά από χρόνια στασιμότητας και αδιεξόδου στο Κυπριακό, έγινε εφικτή η επανεκκίνηση των διαδικασιών, έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια τελετής βράβευσης του για την προσφορά του στον ποντιακό ελληνισμό, που έγινε σήμερα στη Γλυφάδα.