Γεμάτες φύκια οι ελεύθερες παραλίες στη Νέα Ποτίδαια ενώ οι χώροι μπροστά στα beach bar είναι καθαροί - Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Γεμάτες φύκια οι ελεύθερες παραλίες στη Νέα Ποτίδαια ενώ οι χώροι μπροστά στα beach bar είναι καθαροί - Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι

Τις εικόνες που έζησαν το 2024 φοβούνται ότι θα αντικρίσουν και φέτος οι κάτοικοι του οικισμού Νέας Ποτίδαιας στον δήμο Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική καθώς βλέπουν ξανά σωρούς από φύκια να βρίσκονται παντού στην αμμουδιά.

Όπως καταγγέλλουν στο Voria.gr, τα φύκια βρίσκονται σε σχεδόν όλα τα ελεύθερα σημεία της παραλίας καθώς οι χώροι μπροστά από τα beach bars είναι πεντακάθαροι και έτοιμοι να υποδεχτούν τον κόσμο. «Πατάμε στην παραλία και βουλιάζουμε στα φύκια μέχρι τον αστράγαλο», λένε, ενώ τονίζουν πως η ακτή δεν έχει καθαριστεί καθόλου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι ιδιοκτήτες των μπιτς μπαρ καθάρισαν με μηχανήματα έργου τις περιοχές μπροστά από τα μαγαζιά τους. Κάτοικοι υποστηρίζουν, μάλιστα, πως όταν ρώτησαν γιατί μεταφέρουν τα φύκια στα ελεύθερα σημεία της παραλίας όπου αφήνουν τις πετσέτες του και κάνουν μπάνιο όσοι δεν θέλουν να πάνε στα οργανωμένα σημεία, εισέπραξαν απειλές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ.