Γνωστό πρόσωπο στον ιερέα ο δράστης που βανδάλισε την Καθολική Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού

Γνωστό πρόσωπο στον ιερέα ο δράστης που βανδάλισε την Καθολική Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον βανδαλισμό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Καθολική Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα τον οποίο γνώριζε ο ιερέας της Εκκλησίας, γεγονός που ενδέχεται να ρίξει φως στα κίνητρα πίσω από την επίθεση.

Ο δράστης φέρεται να εισέβαλε στο εσωτερικό του ναού, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε ιερά αντικείμενα και έπιπλα. Κατέστρεψε κηροπήγια και σταυρό που βρίσκονταν πάνω στην Αγία Τράπεζα, καρέκλες και αναλόγιο της εκκλησίας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, εξετάζοντας μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης. Εντός της ημέρας αναμένεται να κληθεί για κατάθεση και ο ιερέας της εκκλησίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.