Οδηγοί προσοχή: Κλειστές και οι δύο λωρίδες σε τμήμα αυτοκινητόδρομου - Δείτε σε ποιο σημείο

Οδηγοί προσοχή: Κλειστές και οι δύο λωρίδες σε τμήμα αυτοκινητόδρομου  - Δείτε σε ποιο σημείο

Λόγω εργασιών οι οποίες ξεκίνησαν πριν από λίγο (επιθεώρηση και συντήρηση γεφυρών), στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Πάφο και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ ζυγιστικού σταθμού Επισκοπής μέχρι και την έξοδο προς Σωτήρα, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Πάφο, (μήκους 5 χλμ. περίπου) έχουν κλείσει.

Η τροχαία κίνηση του αυτοκινητόδρομου θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE