E-Kalathi: Παρουσιάζεται σήμερα η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας

E-Kalathi: Παρουσιάζεται σήμερα η έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας

Για την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-Kalathi θα ενημερώσει σήμερα ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο του Investopia Global Mediterranean Forum στη Λεμεσό, ο κ. Παπαναστασίου είπε πως το Υπουργείο είναι έτοιμο να παρουσιάσει την πλατφόρμα στους ενδιαφερόμενους και στη συνέχεια μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβούλιου, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, θα προβεί σε παρουσίαση και προς τα ΜΜΕ για το άνοιγμα της πλατφόρμας.

«Προετοιμάζουμε τον κόσμο να δεχθεί το e-καλάθι, την ψηφιακή πλατφόρμα την οποία έχουμε ετοιμάσει στο Υπουργείο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο για να κάμνει πιο έξυπνες αγορές», ανέφερε σχετικά και πρόσθεσε πως μετά την παρουσίαση στα ΜΜΕ η πλατφόρμα θα ανοίξει πολύ σύντομα και θα υπάρξει μια καμπάνια για ενημέρωση του κοινού για τρεις ημέρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE