ΚΟΣΜΟΣ

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός προειδοποιεί: Θα χτυπήσουν και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις οι τζιχαντιστές - «Ασφαλής η Κύπρος» δηλώνει ο Χάσικος

Ο Γάλλος Πρωθυπουργός προειδοποιεί: Θα χτυπήσουν και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις οι τζιχαντιστές - «Ασφαλής η Κύπρος» δηλώνει ο Χάσικος

Τρομοκρατικές επιχειρήσεις ετοιμάζονται "όχι μόνο κατά της Γαλλίας, αλλά και κατά άλλων ευρωπαϊκών χωρών", προειδοποιεί ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς.

Η Γαλλία πρέπει να προετοιμασθεί για νέες επιθέσεις, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς, τονίζοντας ότι η χώρα του είναι πιθανόν να πληγεί και πάλι "τις επομένες ημέρες, τις επόμενες εβδομάδες".

"Θα ζήσουμε για πολύ με την απειλή αυτή, πρέπει να προετοιμασθούμε", δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός στο ραδιοφωνικό δίκτυο RTL τονίζοντας ότι οι επιθέσεις αυτές "συνελήφθησαν, οργανώθηκαν, σχεδιάστηκαν στη Συρία" .

Τρομοκρατικές επιχειρήσεις ετοιμάζονται "όχι μόνο κατά της Γαλλίας, αλλά και κατά άλλων ευρωπαϊκών χωρών", προειδοποίησε λέγοντας ότι οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ματαίωσαν σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων το καλοκαίρι .

Η γαλλική αστυνομία πραγματοποίησε τη νύκτα εφόδους σε σπίτια ισλαμιστών σε ολόκληρη τη Γαλλία, ανακοίνωσε ο Μανουέλ Βαλς.

"Κάνουμε χρήση του νομικού πλαισίου της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για να ανακρίνουμε ανθρώπους που ανήκουν στο εξτρεμιστικό τζιχαντιστικό κίνημα...και όλους όσοι εκφράζουν μίσος προς τη δημοκρατία", δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Όσο αφορά την Κύπρο ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, δήλωσε ότι: «Λαμβάνονται όλα τα μέτρα με την έννοια ότι οι υπηρεσίες του κράτους συνεργάζονται μεταξύ τους, είτε αυτές είναι Αστυνομία, Δυνάμεις Ασφαλείας, Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και Υπουργείο Εσωτερικών που έχουμε την ευθύνη σε σχέση με τους αλλοδαπούς, πρόσφυγες ή οικονομικούς μετανάστες».

Με πληροφορίες απο news247.gr

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα διαμαρτυρία για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας: «Οικογένειες στον δρόμο» - Δείτε φωτογραφίες

Ντόναλντ Τραμπ: Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του στις εκλογές αφού καταδικάστηκε - Υποστηρικτές του καλούν σε εξέγερση

Αυξημένο το επίδομα τέκνου: Σήμερα η καταβολή του - Αναλυτικά τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σε αυτές τις επαρχίες αυξήθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων - Τι γίνεται με τα ενοίκια; - Αυτή είναι η εικόνα της αγοράς

Έκαναν πλιάτσικο μέσα από οχήματα στη Λεμεσό - Τους βρήκαν και τους πέρασαν χειροπέδες

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε και διαμέλισε την έγκυο αδελφή του επειδή «δεν ήταν πια αγνή»



Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Ανεβαίνουν οι τόνοι εννέα ημέρες πριν από τις διπλές εκλογές, με τα κόμματα να τρέχουν στην κούρσα για να αυξήσουν κυρίως τα ποσοστά συσπείρωσης. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ φαίνεται να βρίσκονται σε ανοδική πορεία σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε το SIGMA το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο ΔΗΣΥ λαμβάνει 24% και το ΑΚΕΛ 23%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top