Ηράκλειο: Γιος χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του και μετά την κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού

Ηράκλειο: Γιος χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του και μετά την κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 54χρονος άνδρας για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της μητέρας του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Θύμα του γιου, μια 77χρονη γυναίκα η οποία και στο παρελθόν είχε πέσει θύμα βίας από το ίδιο άτομο, σύμφωνα με το cretalive.

Το βράδυ της Δευτέρας τα πράγματα ξεπέρασαν κάθε όριο, στην οικεία σε περιοχή του Ηρακλείου.

Ο άνδρας αφού χτύπησε την μητέρα του, την κλείδωσε σε δωμάτιο του σπιτιού.

Η 77χρονη άρχισε να ουρλιάζει ξεσηκώνοντας τη γειτονιά. Στην προσπάθειά της, μάλιστα, να αποδράσει, έσπασε το τζάμι. Οι περίοικοι θορυβήθηκαν και κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ηρακλείου συλλαμβάνοντας τον γιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.