Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι - Φωτογραφίες

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας: Όχημα κατέληξε σε χαντάκι - Φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (10 Ιουνίου), λίγο πριν τις 7:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας, στο ύψος της Κοφίνου  (στη στροφή), προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το ένα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε χαντάκι, ενώ το δεύτερο ακινητοποιήθηκε εντός του οδοστρώματος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Τροχαίας, τα οποία ανέλαβαν τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και φρόντισαν για την ασφαλή μετακίνηση του δεύτερου οχήματος στη λωρίδα ασφαλείας.

Από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διακριβώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE